Ruckus ZoneFlex R710 si ZoneFlex T301 Series, dispozitive acces point inovative

Ruckus este una dintre cele mai importante firme de pe piata de infrastructura wireless din lume si in fiecare an vine cu noi si noi inovatii. Tehnologia Ruckus in ceea ce priveste retelele inteligente Wi-Fi redefineste ceea ce inseamna fiabilitate, performanta si flexibilitate in domeniul pe care il domina inca din 2004. Anul acesta a reusit chiar doua premiere, scotand pe piata doua dispozitive Acces Point destinate zonei business, ambele cu cateva caracteristici nemaiintalnite pana acum.

Net Shape este distribuitor autorizat de echipamente Ruckus.

ZoneFlex R710, acces point pentru servicii interioare

ds-zoneflex-r710-1Iesit de doar cateva luni pe piata, ZoneFlex R710 este primul dispozitiv acces point care foloseste un standard 802.11ac Wave 2. Acesta vine cu cateva elemente noi, asa cum este si tehnologia MU-MIMO (multiple input/multiple output) pentru utilizatori multipli, ceea ce permite conectarea unui numar mai mare de dispozitive la aceeasi retea, dar si rate de transfer mult imbunatatite, care pot sa ajunga sau chiar sa depaseasca nivelul de 2 GB pe secunda.

O alta inovatie este utilizarea unui tehnologii patentate, mai exact BeamFlex+ Adaptive Antenna Technology. Asa cum am spus, modelul poate sa fie utilizat la capacitate maxima in cladiri de birouri sau institutii, fiind capabil sa suporte pana la 500 de clienti. Pentru aceasta, tehnologia amintita mai sus este capabila sa extinda acoperirea semnalului de pana la opt ori, dar si sa creasca viteza de transfer de pana la 3 ori.

Practic, semnalul este transmis direct acolo unde este cerut si nu directionat catre o zona anume, sporind astfel eficienta. Acestea fiind spuse, faptul ca dispozitivul este unul cu doua benzi concurente (de 2.4 GHz si de 5 GHz) nu ar mai trebui sa mire pe nimeni, elementul fiind deja standard pentru cei care doresc sa se bucure de o viteza mai buna, fara alte interferente Wi-Fi.

Daca ai nevoie de o solutie inteligenta si fiabila, iti stam la dispozitie cu tot ce inseamna proiectare, instalare si inchiriere wifi. Mai multe detalii despre ce putem face pentru tine si afacerea ta gasesti aici.

Vezi aici toate specificatiile tehnice ale produsului Ruckus ZoneFlex R710.

ZoneFlex T301 Series, pentru eficienta outdoor

ds-zoneflex-t301-series-1Si acest dispozitiv vine cu o premiera, el fiind primul model 802.11 ac destinat exclusiv utilizarii in zone cu o mare densitate de persoane si de constructii. El poate fi montat in parcuri, pe stadioane, gari sau magazine, fiind insa deja testat si in cateva orase americane in zonele metropolitane.

Tehnologia BeamFlex+ este utilizata si in acest caz, pentru a distribui semnalul in zonele in care este nevoie de el, ocolind insa obstacolele fizice care i-ar putea sta in cale. Interferenta celorlalte dispozitive electronice din zona este astfel redusa, aparatul fiind primul care poate sa acopere suprafete foarte mari si sa maximizeze viteza de conectare si download chiar si in cazul interferentelor si al zgomotului.

Sistemul MU-MIMO este, de asemenea, folosit pentru a creste numarul de dispozitive care se pot conecta simultan la retea (de pana la trei ori), dar si viteza de conectare. In acest mod, accesul la aplicatii care functioneaza pe Internet, dar si viteza de share pentru continut video HD sunt mult imbunatatite. In final, nu trebuie sa uitam nici ca selectia canalului de transmisie este una automata, care alege independent canalul care propune cele mai mici interferente din exterior.

Si acest model foloseste doua benzi, cea de 2.4 GHz si cea de 5 GHz, ceea ce asigura viteze foarte mari de transmisie a datelor.

Vezi aici toate specificatiile tehnice ale produsului Ruckus ZoneFlex T301 Series.

Daca esti implicat in organizarea unui eveniment de anvergura si ai nevoie de o acoperire wifi fara probleme, solutia noastra Smart Wifi iti sta la dispozitie. Iti oferim cea mai buna calitate din piata, dar si cel mai mic cost per utilizator. Serviciul de inchiriere Wifi vine la pachet cu toate informatiile tehnice de care ai nevoie pentru a te asigura ca fiecare participant la eveniment se va putea conecta la retea fara nicio problema.

Asadar, ambele dispozitive sunt capabile sa creeze diferente notabile pentru cei care isi doresc o conexiune mai buna la internet. Dispozitivele acces point functioneaza amandoua pe benzi duale concurente, ceea ce inseamna ca viteza este marita, dar si ca un numar cat mai mare de dispozitive se poate conecta cu ajutorul lor.

Pentru mai multe informatii despre inchiriere Wifi, proiectare si instalare Wifi, dar si despre toata gama de produse Ruckus te invitam sa ne contactezi.

1 Comment

  • Buy Social Signals

    Buy Social Signals

    ledihvwyu iscvt swgomok byqe flvvdpmqsxoqmvl

  • Write a Comment

    Your email address will not be published.