Net Shape este distribuitor autorizat de vanzare echipamente Wifi Ruckus, echipamente wireless recunoscute la nivel mondial pentru fiabilitatea si capacitatea lor de a oferi acoperi wireless de cea mai buna calitate. Suntem distribuitori Ruckus din anul 2013 si avem in protofoliu cele mai bune echipamente wireless Ruckus.

Pe parcursul ultimilor ani am sustinut tehnic multe evenimente cu echipamente wifi Ruckus.

Pentru a-ti prezenta solutiile wireless Ruckus te invitam sa folosesti datele noastre din pagina de Contact si vei fi contactat in scurt timp de colegii de la departamentul de vanzare echipamente Wifi Ruckus.

Iti putem propune cele mai bune solutii de echipamente wifi Ruckus atat pentru indoor, cat si pentru outdoor. Conditiile de vanzare echipamente Wifi Ruckus sunt excelente, aveti suportul Net Shape atat pentru achizitionarea echipamentelor, dar si pentru integrarea acestora intr-un complex proiect wireless. Suntem pregatiti sa-ti oferim cele mai bune solutii de proiecte integrate care presupun proiectare wifi si instalare wifi. In cazul in care organizati un eveniment puteti apela si la serviciul nostru de inchiriere wifi.

Echipamentele Ruckus din oferta Net Shape pot fi vizualizate in magazinul online dedicat Wi-Fi Oaierless.ro.

Pentru mai multe detalii legate de oferta noastra de vanzare echipamente Wifi Ruckus te invitam sa folosesti butonul de mai jos.

Intreaba-ne aici!

diploma-ruckus-web