solutii wifi

Crezi ca in 2016 mai poti face un eveniment fara Wifi de calitate?

Daca nu ai chef sa citesti tot articolul, iti spunem din prima ca nu se poate. Chiar nu mai ai cum sa te gandesti sa organizezi un eveniment (fie el mic sau mare, indoor sau outdoor) fara sa iei in calcul si o acoperire exemplara cu wifi pe toata durata evenimentului. Si daca nu stii sau te faci ca nu stii de ce nu mai poti face un eveniment fara a te ajuta si de o solutie wireless excelenta, uite si cateva motive care te vor determina sa alegi cele mai bune solutii wifi de la noi:

– Participantii la un eveniment, indiferent de tipul de manifestare, sunt interesati sa comunice, sa distribuie informatii in timp real. O solutie wifi eficienta va permite tuturor participantilor sa se bucure nu doar de evenimentul in sine, ci sa se manifeste si in afara acestuia, prin postari pe facebook, twitter, bloguri personale etc. O solutie wifi performanta poate sustine si transmisii mai complicate, precum sesiuni live pe facebook – ca tot este un nou trend acum cu asa ceva. Toate cele enuntate anterior sunt lucruri pe care participantii la un eveniment le asteapta, dar le si apreciaza, toate actiunile acestora in mediile sociale transformandu-se in veritabile actiuni de PR pentru eveniment si organizatorul acestuia.

– Ca si organizator al evenimentului ai si tu cateva nevoi “speciale”. Ai mai multe, stim, nu ti-e usor deloc, dar macar chestia asta legata de comunicare o poti rezolva foarte simplu, ba chiar e obligatoriu sa o prinzi in planul de organizare. La ce ma refer? Pai, o solutie wifi isteata (asa cum iti oferim noi, evident) iti ofera garantia unei benzi alocate special pentru organizatori, ai tot privacy-ul din lume, dar si viteza de care ai nevoie pentru a transmite informatii, mailuri etc. Nu poti lasa chestiile astea in seama unui stick de date, nu? 🙂

– Costurile unei retele wifi performante pentru un eveniment sunt extrem de avantajoase. NetShape iti ofera cele mai bune solutii wifi, dimensionate perfect pentru tipul de eveniment pe care-l organizezi (cand gandim infrastructura unei retele wifi luam in calcul nu doar numarul de participanti si tipul de eveniment, suntem atenti pana si la din ce materiale sunt facuti peretii, de exemplu). Nu trebuie decat sa ne intalnim o data, sa ne pui la dispozitie detaliile actiunii si in cateva zile, poate chiar si ore daca o arzi pe graba, iti oferim un concept integrat, cu garantia acoperirii full cu solutii wifi Net Shape pe toata durata evenimentului. La un pret care o sa-ti placa 🙂 Si asta nu e tot…

– Daca esti agentie si te ocupi cu organizarea de evenimente o sa gasesti in NetShape un partener de cursa lunga. Suntem atenti si foarte organizati, nu ne prea plac sedintele, dar chiar stim ce avem de facut si cand trebuie facut. Asa se face ca nu avem niciun client nemultumit, ba chiar din ce in ce mai multi prieteni. Ei bine, daca esti agentie, ne asezam la masa, la un cico, si facem un plan de bataie pe termen mai lung. O sa-ti placa, mai ales ca pentru astfel de organizatori avem discounturi bune, ba chiar de neocolit. Hai sa vorbim!

Ah, nu ti-am spus pana acum, dar daca ai mai auzit de NetShape stii cu siguranta ca noi suntem baietii cu Ruckus. Solutiile wifi de la Ruckus sunt extrem de eficiente si flexibile, compania Ruckus fiind aplecata catre inovatie si performanta. Ne bucuram ca le suntem parteneri si ca-ti putem oferi si tie cele mai bune solutii wifi, la preturi foarte ok.

Pentru intrebari, cereri de oferta, sau orice altceva, ne poti contacta la telefon 031 401 65 54, la adresa de e-mail: info@netshape.ro, sau folosind formularul din pagina de contact.

Vezi si:

1 Comment

  • euthanasia solution backorder

    … [Trackback]

    […] Read More Info here on that Topic: netshape.ro/crezi-ca-in-2016-mai-poti-face-un-eveniment-fara-wifi-de-calitate/ […]

  • Write a Comment

    Your email address will not be published.