O poveste, de poveste. Stim, sunt multi antreprenori care-si romanteaza inceputurile, sunt chiar si multe business-uri ale caror povesti sunt cutremurator de incredibile :). Ei bine, nu este si cazul nostru. La noi a fost cumva “mai simplu”. Am pornit o data cu piata si ne bucuram de faptul ca am reusit sa o facem in felul nostru. Fara compromisuri. Ce-i drept, pentru asta a trebuit sa muncim de doua ori mai mult.

Si am facut-o si inca o mai facem. Dar macar acum, dupa 14 ani de la infiintare, nu mai suntem doar 2 🙂 Suntem o echipa, suntem Net Shape.

Am inceput, prin 2005, pornind de la pasiunea noastra pentru tehnologie, dar si pentru a satisface o nevoie reala a unei piete in plin avant: aceea de a livra servicii profesionale, integrate, orientate catre rezultat si, romaneste pana la urma, fara costuri foarte mari. Ne-am aliniat si noi competitiei de pe atunci, timid, dar in cativa ani am reusit sa convingem si cu seriozitatea noastra, dar si cu calitatea proiectelor incheiate.

Asa ca, daca facem un mic salt, astazi, la 10 ani de la infiintare, suntem tot noi 2, insa alaturi de noi mai sunt inca 38 de colegi, de prieteni, de oameni care de cele mai multe ori fac ca incredibilul sa fie posibil. Si, credeti-ne, nu sunt deloc vorbe mari. Am intalnit in activitatea noastra proiecte care pareau din start de nerealizat. Cum avem in cap ideea ca “nu se poate nu exista” am reusit, cu eforturi uneori de neinteles, sa livram intotdeauna rezultate extrem de bune, ba chiar surprinzatoare daca e sa ne si laudam putin.

Si pentru ca suntem intr-un spatiu in care povestim “despre noi”, dincolo de faptul ca suntem o gasca foarte misto, suntem si o echipa de profesionisti, ingineri si tehnicieni cu mii de ore in spate si cu specializari diverse, dar si oameni foarte curiosi, bine conectati la noutatile din domeniul tehnologiei si IT. Si asta ne ajuta foarte mult, ne provoaca zi de zi si ne face sa luam deciziile cele mai bune pentru clientii nostri. Clienti carora le multumim pentru incredere, pentru comenzi 🙂

Nu stim daca suntem cei mai buni in domeniul telecomunicatiilor (desi credem si asta), insa putem spune ca suntem cei mai dedicati fenomenului, o echipa ce se formeaza continuu, oameni care invata unii de la altii si care demonstreaza ca limitele sunt, de cele mai multe ori, doar mici stachete facute sa ne provoace.

Suntem amatori de jucarii tech, "ne dam" cu drona si in interes de serviciu, dar si for fun, ne plac masinile de teren (suntem nevoiti sa ne placa, ajungem des pe coclauri “de speriat”), ne cataram cu placere oriunde este nevoie (se spune ca am fi alpinisti utilitari, insa noi suntem baieti in cautare de adrenalina).

Dincolo de glume, chiar vrem sa se inteleaga faptul ca Net Shape nu inseamna doar profesionalism. Inseamna si placere, prietenie, curiozitate... Asa am fost de la inceput, asa suntem si astazi, asa vom fi si peste alti 10 ani...

  • Ai nevoie de o antena, hai sa stam de vorba.
  • Nu-ti mai merge WiFi-ul acasa? Hai sa te ajutam.
  • Organizezi un mare eveniment si vrei sa dai WiFi la toata lumea? Noi stim s-o facem!

Pentru noi nu exista client mare sau mic, exista doar probleme mai mici sau mai mari si echipa Net Shape capabila sa le rezolve. Rapid, cu solutii tehnice solide si bine argumentate, la un pret extrem de corect.

Vrei sa stai de vorba cu noi, intra aici si ne gasesti si fizic si online 🙂

Au trecut 10 ani. Grei, dar si frumosi. Tuturor celor care ne-au fost, dar ne si sunt alaturi, le multumim.

Cu prietenie,
Cei doi fondatori
Andy si Octav

Net Shape

OCTAVIAN BĂRÎCĂ

FONDATOR, COO

Alaturi de Andy, Octav a pus bazele Netshape. Este tipul care-si asuma responsabilitatile economice, daca aveti nevoie de-un sfat de business va poate ajuta. Asadar va invitam sa-l cunoasteti pe finantistul companiei, omul care dincolo de tabele si socoteli reuseste sa ofere idei si solutii tehnice ”magice”.

ANDY BARAITARU

FONDATOR, CTO

Fondator Netshape, Andy este si astazi omul care reuseste sa pună noile tehnologii la treaba. Curios din cale afara, dar si extrem de serios, Andy se ocupa de dezvoltarea companiei pe parte tehnica, este responsabil de oferirea celor mai bune solutii. Lucru care-i iese de minune si pe care-l face cu aceeasi placere si acum.

CĂTĂLIN MARIN

PROJECT MANAGER

Catalin este in echipa Net Shape inca de la inceput. A fost si alpinist, dar si sef de echipa. Astazi este un project manager cu experienta, un om pe care ne bazam.

NIKI CĂNCIU

SUPER TEHNICIANUL

Niki este si el in echipa noastra inca de la inceput. Are o vasta experienta ca si tehnician in telecomunicatii, este omul care supervizeaza marile noastre proiecte. Si o face excelent.

MIHAI NEGOIȚĂ

PROJECT MANAGER

Vrei sa afli unde suntem si ce facem? Il intrebi pe Mihai. El se ocupa de planificarea lucrarilor, dar verifica si pasii parcursi pentru a se asigura ca toata lumea este pe drumul cel bun. Este alaturi de noi din 2013.

RADU SOLOMON

INGINER RADIO

Radu este la Net Shape din 2010 si ne bucuram ca este la noi si nu la altii. Se ocupa de proiectare linkuri Microunde (MW), verifica comisionarea legaturilor de Fibra Optica si spune si bancuri bune. Un coleg minunat!

FLORIN HOROZIU

ADMIN PARC AUTO

Pentru ca am crescut in acesti ultimi ani, flota noastr auto s-a inmultit si ea. Asa a aparut se nevoia unei persoane care sa se ocupe responsabil de toate masinile si masinariile Net Shape. Florin o face cel mai bine. Este unul dintre noii nostri colegi.

MIRCEA TEODORESCU

INGINER RADIO

Alaturi de Radu, Mircea completeaza echipa noastra de superingineri. Se ocupa de proiectare linkuri Microunde (MW), verifica comisionarea legaturilor de Fibra Optica si asculta cel mai bine bancurile spuse de Radu. In plus, este si un fotograf cu adevarat talentat.