CES 2020

Wifi 6 si tehnologia 5G – topicuri importante la CES 2020

CES 2020 este cel mai mare si mai influent eveniment tehnologic din lume, unde intregul ecosistem tech se aduna pentru a expune, a lansa produse, a construi branduri si pentru a rezolva unele dintre cele mai provocatoare probleme din lume. Evenimentul are loc in perioada 7-10 ianuarie, in Las Vegas.

Peste 4.500 de expozanti vor lansa aproape 20.000 de noi produse folosindu-se de tehnologii inovatoare. La CES 2020 sunt asteptati peste 170.000 de participanti, iar principalele topicuri ale evenimentului vor fi conectivitatea 5G, noua era WiFi 6, inteligenta artificiala, realitatea augmentata si virtuala, IoT pentru orase inteligente, dar si o multime de device-uri capabile sa ne faca viata mai buna.

Fata de editia precedenta, CES 2020 va cuprinde zone de expozitie noi si extinse, 300 de sesiuni de conferinte cu 1.100 de speakeri si prezenta a peste 1.200 de startup-uri din peste 45 de tari.

Si cum toata tehnologia de astazi comunica sau foloseste modalitati de comunicare / transmitere a datelor, noutatile 5G si Wifi6 sunt printre cele mai asteptate si cele mai intens dezbatute in comunitatile tech. Anul 2020 va fi unul extrem de important pentru toata industria wireless, dar si pentru cea de telecomunicatii.

Suntem atenti la tot ce se intampla mai ales in lumea wireless, asa ca CES 2020 este si pentru noi de maxim interes. Sunt asteptate lansari care sa ne aduca mai multe device-uri capabile sa functioneze in noul standard wireless WiFi6, iar in ceea ce priveste tehnologia de telecomunicatii 5G ultimele luni ne-au adus mai multe noutati si integrari de tehnologie de varf din partea operatorilor de telecomunicatii, urmand ca producatorii de smartphone sa-si imbogateasca gamele cu terminale care sa functioneze in noile retele 5G.

Anul 2020 va fi unul extrem de interesant, suntem „pe baricade” si urmarim cu atentie toate noutatile, dar le si integram in infrastructurile wireless profesionale pe care le realizam.

Daca sunteti pasionati de tehnologie urmariti evenimentele CES 2020, sunt multe suprize si idei extrem de interesante din care avem cu totii de invatat.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *