Wi-Fi stabil pentru Stabilus – o noua poveste de succes cu Net Shape si Ruckus Wireless

Recent Net Shape a incheiat un proiect de anvergura de conectare a fabricii Stabilus din Sanpetru/Brasov la un sistem wireless de mare capacitate, bazat pe echipamente Ruckus Wireless.

Stabilus este o companie producatoare de arcuri cu gaz din Germania. Este unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de arcuri cu gaz si amortizoare hidraulice pentru scaunele ergonomice folosite in industria auto. In Romania, compania Stabilus este prezenta inca din anul 2005, la Sanpetru – Brasov.

Misiunea noastra nu a fost deloc usoara, insa inca o data am demonstrat ca echipele wireless Net Shape sunt capabile sa sustina orice tip de proiect, chiar si dintre cele mai mari sau mai complicate.

Daca e sa vorbim si de cateva cifre legate de proiectul Stabilus, va spunem ca am contribuit la crearea unei retele wireless capabile sa acopere o suprafata de aproximativ 28.000 de metri patrati. Proiectul a prevazut realizarea unei infrastructuri wireless performante atat pentru zona de birouri, dar si pentru partea de productie – halele fabricii Stabilus.

StabilusTeamleader din partea Net Shape a fost Andy, prilej de mare bucurie pentru noi cei de la birou. Din mai multe motive. Principal este faptul ca astfel ne-am asigurat ca proiectul este pe cele mai bune maini, Andy fiind dincolo de asociat al companiei Net Shape si directorul nostru tehnic. Mai mult, este sufletul miscarii wireless din companie, unul dintre cei mai pregatiti oameni din domeniu din Romania si nu numai. Un alt motiv de bucurie a fost si faptul ca noi cei de la birou am avut putin mai mult timp pentru alte activitati importante, precum fussbal, stat mai mult prin curtea firmei etc. Stiti si voi, cand pisica nu-i acasa… 🙂

Fotografia cu care ilustram acest articol ni-l prezinta pe Andy “in action”. Instantaneul a fost realizat in halele Stabilus. In fundal apare si Ciprian, om de baza in echipa WiFi a Net Shape.

Pentru Andy si cei din echipa Net Shape plimbarea de la Brasov a fost si una la propriu. Site survey-ul necesar pentru a realiza o infrastrctura wireless profesionala presupune analizarea datelor din teren “pas cu pas”. Si cum va spuneam la inceput ca suprafata acoperita a fost de circa 28.000 de metri patrati sunt de inteles cei 10 kilometri facuti la pas de Andy si ceilalti colegi. Si nu vorbim doar de o plimbare oarecare, ci de multa atentie, masuratori permanente, culegere de date si informatii ce ajuta la realizarea unui setup eficient al retelei wireless.

Felicitam inca o data compania Stabilus pentru alegerea facuta, echipamentele Ruckus Wireless au dovedit si in acest proiect ca sunt capabile sa sustina cele mai mari pretentii.

Pentru noi, Stabilus este inca un mare proiect incheiat cu succes. Incet, incet, punem pe harta Romaniei proiecte wireless de anvergura, ne diversificam portofoliul de clienti, dar si pe cel al tipurilor de lucrari pe care reusim sa le ducem la bun sfarsit.

Ne bucura mult faptul ca suntem alesi si recomandati de nume si companii mari din Romania, ba chiar si de multinationale. Facem eforturi permanent pentru a fi la curent cu toate noutatile din lumea wireless si nu numai. Echipele noastre folosesc cele mai inovative solutii si tool-uri de analiza si predictie wireless, abordarea asumata la nivelul Net Shape fiind una exclusiv stiintifica. Pentru asta facem si importante investitii atat in echipamente si tehnica, dar si in instruirea colegilor dedicati domeniului wireless.

Iar daca ai citit articolul nostru de azi, nu-ti ramane decat sa ne contactezi oricand ai nevoie de o super echipa care sa-ti puna la punct infrastructura wireless. Multumim.

Write a Comment

Your email address will not be published.