Ruckus Unleashed

Ruckus Unleashed, un AP de capacitate medie, dar extrem de performant, oferit de Ruckus

In ziua de astazi cerintele de la un access point sunt unele dintre cele mai mari si este din ce in ce mai greu pentru producatori sa tina pasul cu nevoile pietei. Aici intra insa in scena Ruckus, o companie dedicata inovatiilor, care a scos pe piata cateva dintre cele mai performante modele. Printre acestea se afla si Ruckus Unleashed, un AP dedicat firmelor care isi doresc sa isi tina angajatii in permanenta conectati la Internet.

Netshape este distribuitor Ruckus inca din 2013, informatii legate de produsele Ruckus, oferte comerciale sau detalii tehnice pot fi obtinute foarte usor folosind datele noastre de contact de aici.

O diferenta care se cunoaste

Spre deosebire de alte aparate de tip AP, Unleashed se adreseaza firmelor mici si mijlocii. Cu alte cuvinte, este un aparat mai mic si mult mai usor de montat, care insa nu sacrifica deloc din inalta functionalitate pentru care sunt recunoscute modele de la Ruckus.

Instalare in doar 60 de secunde

Unleashed beneficiaza de o constructie simpla si, de aceea, este foarte usor de instalat. In plus, atunci cand il pornesti pentru prima oara vei fi ghidat de un program de tip Setup Wizard care te va directiona catre cele mai bune rezultate finale. Asadar, poate sa fie instalat si fara sa apelezi la ajutorul unui profesionist in domeniu, urmand doar pasii indicati de Wizard si de manualul de utilizare.

Cele mai moderne sisteme

smart-wifi-unleashed-ruckusIn ziua de astazi se pune accentul pe reducerea cat mai mare a interferentelor, iar Ruckus sunt unii dintre liderii in domeniu. Asta datorita tehnologiei BeamFlex+ care este prezenta si pentru Unleashed. Tehnologia Beam-Flex consta intr-o matrice de antene inteligente, compacte care se pot combina in timp real pentru a forma modele unice de antene. Softul invata in mod continuu sursele de interferente, zonele cu utilizatori mai numerosi si selecteaza tipare optime de antena pentru fiecare echipament conectat. Astfel, sunt reduse interferentele de la alte AP-uri si aparate electronice din jur, creste calitatea semnalului si dispozitivele mobile functioneaza mai rapid.

Viteze mai mari pentru upload si download

Testele au demonstrat ca AP-urile Ruckus Unleashed ofera viteza mai mare pentru dispozitivele mobile conectate la Wi Fi. Acestea pot sa ajunga chiar si la performante duble in comparatie cu alte dispozitive asemanatoare. Insa, pe langa acoperirea mai mare si accesul mai rapid la date, AP-ul ofera si raport calitate-pret mai bun, reducand in acelasi timp Costul Total de Proprietate si crescand Rata de profit de pe urma utilizarii sale.

Cu alte cuvinte, datorita functionalitatii si eficientei, este nevoie de mai putine dispozitive pentru a acoperi o suprafata cat mai mare de teren, fiecare firma urmand sa cheltuiasca mai putin pentru achizitionarea lor.

Acces mai usor pentru utilizatorii din afara retelei

Sa imparti semnalul Wi Fi cu cei care iti viziteaza firma este un gest politicos. Iar datorita sistemului de control implementat de Ruckus Unleashed, acest lucru devine mult mai usor. Acestia se pot conecta fara autentificare, utilizand un Access Pass pe care il primesc prin email sau sms. Sistemul poate sa genereze mai multe permise, insa poate sa si ascunda anumite parti ale retelei care apartin doar utilizatorului principal.

Asadar, Ruckus Unleashed se prezinta ca o solutie excelenta pentru firmele care nu isi permit un sistem extrem de complex, dar care isi doresc sa le ofere angajatilor acces rapid si eficient la date si internet.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *