Google Station

Tehnologie Ruckus Wireless pentru proiectele Google Station din India, Indonezia si Mexic

Va tot spunem de ani buni ca tehnologiile Ruckus sunt cea mai buna alegere atunci cand vorbim de crearea unei infrastructuri wireless performante. Suntem la zi cu toate noutatile Ruckus, implementam noile tehnologii wireless in diverse proiecte, ba chiar ne mandrim cu faptul ca facem cumva parte din selecta familie a profesionistilor Ruckus Wireless. Daca vrei sa afli mai multe despre Ruckus sau despre ce facem noi cu echipamentele lor, iti recomandam aceste postari. Astazi vorbim de cu totul altceva, o stire pe care vrem musai sa o consemnam in blogul nostru pentru a demonstra inca o data, daca mai e nveoie, ca Ruckus este cu adevarat cea mai buna alegere, indiferent de anvergura proiectului wireless. Si vorbim acum de proiecte cu adevarat mari.

Google Station este o platforma Wi-Fi publica de mare viteza, de inalta calitate, care ofera un set usor de instrumente pentru a lansa hotspoturi Wi-Fi in locuri publice, cum ar fi locatii cu trafic ridicat, precum aeroporturi, mall-uri, universitati, cai ferate etc.

Ruckus a confirmat ca tehnologia sa va fi utilizata pentru a permite accesul device-urilor in Hotspoturile Google Station Wi-Fi desfasurate pe intreg teritoriul Indiei, Indoneziei si Mexicului. Mai exact, Ruckus va furniza gigantului Google tehnologii de management evoluat prin controlerul virtual SmartZone, precum si Access Point-uri Wi-Fi de interior si exterior (AP).
Aceste hotspoturi ofera Wi-Fi de inalta performanta utilizand tehnologia BeamFlex pentru o performanta si gama de conectivitate sporita, semnale optimizate si eficienta energetica maxima. Decat sa emita semnale arbitrare de radiodifuziune la un singur punct sau in toate directiile,

tehnologia BeamFlex permite AP-urilor sa se adapteze la mediul lor si sa focalizeze semnalele optimizate in functie de numarul si pozitia dispozitivelor conectate.

Potrivit lui David Shapiro, chief business officer of the Next Billion Users Initiative la Google, care implementeaza proiectul Google Station folosind tehnologii Ruckus, este un “pas important” in calatoria pentru a conecta urmatoarele miliarde de utilizatori.

“Retelele Ruckus sunt simple de instalat si eficiente din punct de vedere al costurilor, ceea ce ne permite sa fim in stare sa fugim in cel mai scurt timp”, a afirmat el. Mai mult, semnalul Wi-Fi robust asigura o conectivitate constanta la hotspoturile Google Station, astfel incat utilizatorii pot fi conectati permanent”.

Bart Giordano, Ruckus vice president of business development and cloud services notes, sustine la randul sau ca Ruckus se angajeaza sa furnizeze conectivitate utilizatorilor din intreaga lume.

“Parteneriatul nostru cu Google permite tarilor emergente – de la est la vest – sa implementeze retele publice Wi-Fi de inalta performanta”, a spus el. “Ruckus se straduieste sa furnizeze servicii de cea mai buna calitate, de la instalare la utilizatori finali – imbunatatind experienta generala a utilizatorilor. Asteptam cu nerabdare acest parteneriat permanent cu Google, care aduce mai multa conectivitate tarilor in curs de dezvoltare”.

Mai multe informatii despre tehnologiile Ruckus si ce facem noi cu acestea, puteti citi in articolele de mai jos:

De ce suntem noi mari fani Ruckus Wireless

Echipamentele Ruckus – excelenta in securitate wireless

Ruckus ZoneFlex R710 si ZoneFlex T301 Series, dispozitive acces point inovative

Provocari Wi-fi: retele dedicate pentru depozite si fabrici

Sase sfaturi pentru optimizarea retelei wireless de la firma ta

2 Comments

 • Darknet Markets

  … [Trackback]

  […] Read More to that Topic: netshape.ro/tehnologie-ruckus-wireless-pentru-proiectele-google-station-din-india-indonezia-si-mexic/ […]

 • กล่องอาหาร

  … [Trackback]

  […] Read More on that Topic: netshape.ro/tehnologie-ruckus-wireless-pentru-proiectele-google-station-din-india-indonezia-si-mexic/ […]

 • Write a Comment

  Your email address will not be published.