WiFi4EU

Start Campaniei WiFi4EU – Net Shape sustine si promoveaza proiectele romanesti

Campania WiFi4EU, despre care gasesti mai multe detalii in acest articol, este acum in faza in care accepta inscrieri din partea institutiilor eligibile in acest proiect. Pe scurt, vorbim de o initiativa a Uniunii Europene prin care se doreste si se finanteaza realizarea de conexiuni la internet de mare viteza in comunitatile locale.

In acest moment inscrierile pot fi facute pe portalul dedicat proiectului, mai mult, ne bucuram ca sunt deja cateva localitati din Romania ce si-au depus candidatura in proiectul WiFi4EU.

Net Shape sustine institutiile romanesti care doresc sa aplice la acest proiect, punanadu-le la dispozitie informatii, consiliere wireless, dar si cele mai bune servicii de realizare a unei infrstructuri wireless 100% eligibila si compatibila cu cerintele impuse de Uniunea Europeana in proiectul WiFi4EU.

Net Shape este cu siguranta partenerul ideal in acest proiect – suntem unii dintre pionierii sistemelor wireless profesionale din Romania, detinem echipamente de masurare si repdictie radio de ultima generatie, iar echipele noastre sunt coordonate de ingineri si tehnicieni cu certificari internationale in domeniul wireless. In permanenta, colegii nostri sunt conectati la tot ce inseamna informatii si tehnologii de ultima ora, multe dintre noutatile globale fiind testate si verificate in laboratorul propriu, urmand apoi sa fie implementate in proiectele clientilor.

Va stam la dispozitie atat cu consiliere dedicata proiectului WiFi4EU, dar si cu solutii profesionale de ultima generatie, proiectare si design wireless, precum si mentenanta ulterioara pentru proiectele realizate impreuna cu noi.

Daca doriti mai multe detalii despre proiectul WiFi4EU sau despre solutiile wireless propuse de Net Shape, va rugam sa ne contactati.

1 Comment

  • 南越谷 ボルダリング

    … [Trackback]

    […] Info on that Topic: netshape.ro/start-campaniei-wifi4eu-net-shape-sustine-si-promoveaza-proiectele-romanesti/ […]

  • Write a Comment

    Your email address will not be published.