wifi pentru hoteluri si pensiuni

Smart Wifi: Solutii Wireless dedicate pentru Hoteluri si Pensiuni

Cand vorbim de wifi pentru hoteluri si pensiuni ne gandim ca in industria ospitalitatii wifi-ul a fost extrem de repede adoptat si dus la nivel de standard. Problemele cu care se confrunta astazi majoritatea pensiunilor si hotelurilor este calitatea retelei wireless. De multe ori vedem recenzii ale unor hoteluri si pensiuni in care wifi-ul este serios luat in discutie, ba chiar pare hotarator in luarea unei decizii de a reveni in acel loc, oricat de frumos este el. Si tocmai aici este problema, reteaua wireless oferita oaspetilor este acel serviciu de care se vorbeste, de obicei, atunci cand nu functioneaza cum trebuie. Iti povestim in cele ce urmeaza care sunt pasii pentru a oferi si tu cel mai bun wifi clientilor tai.

De ce nu merge reteaua wireless in hotel sau pensiune?

Multi sunt tentati sa raspunda ca de vina ar fi semnalul intial, “e netul prost dom’le”. Insa nu e deloc asa. O retea wifi cu o arhitectura bine gandita, sustinuta de device-uri decente, poate fi o solutie ideala la un pret foarte bun. Ok, routere si AP-uri superpremium sunt solutiile ideale, insa si bugetele implicate in realizarea unor astfel de proiecte sunt destul de mari.

In cazul hotelurilor medii si mari si a pensiunilor cu multe camere recomandam ca infrastructura wifi sa aiba la baza device-uri Ruckus (garantam cu capu’ pentru ele, sunt cele mai bune solutii pe care le putem propune – cu astfel de AP-uri am sustinut evenimente cu sute de oameni conectati simultan si mereu am primit multumiri din partea celor care ne-au chemat sa-i ajutam).

Un alt raspuns la intrebarea propusa mai sus tine de configurarea software. Stim ca toata lumea adora device-urile plug & play, si noua ne plac, insa cand e vorba de lucruri serioase ne implicam in tot ce inseamna configurari si reusim sa scoatem tot ce este mai bun din orice aparat. Am reusit noi asta si cu aparatul de facut cafea de la birou si toata lumea spune ca avem cea mai buna cafea din zona:) Si sa stiti ca ne viziteaza multa lume…

Vezi aici serviciile de inchirere WiFi, proiectare, vanzare si instalare WFi oferite de Net Shape.

Cum sa ai cea mai buna retea wireless la Hotel sau Pensiune?

Ca sa ajungi la cele mai bune rezultate si sa te bucuri de review-uri frumoase din partea oaspetilor ar trebui sa te gandesti putin serios la dezvoltarea sau refacerea retelei wifi pentru hoteluri si pensiuni pe care o ai.

Iti suntem alaturi oricand, iti putem oferi si solutii mai ieftine, dar si unele premium pentru o excelenta retea wifi pentru hoteluri si pensiuni. Iti explicam tot procesul, iti aratam care sunt eventualele limitari si impreuna suntem convinsi ca putem ajunge la cel mai bun rezultat pentru tine.

In cazul in care solutia wifi pentru hoteluri si pensiuni pe care o agreezi iti pare destul de scumpa (e posibil sa si fie asa daca-ti doresti cel mai bun wifi posibil) suntem deschisi sa discutam si o eventuala inchiriere sau plata in rate a echipamentelor achizitionate. Ne place sa facem treaba buna, vrem sa-ti fim alaturi!

Primul pas, cel mai important pentru noi, este acela prin care intelegem pana la nivel de amanunt nevoia pe care o ai. Asta presupune putin efort din partea ta, ne contactezi, apoi o sa-ti cerem diverse detalii care sa ne ajute sa-ti oferim un proiect complet a carui ulterioara implementare sa-ti aduca cele mai bune rezultate.

Urmatorul pas, dupa agrearea solutiei tehnice, va fi realizarea proiectului de realizare a retelei wifi pentru hoteluri si pensiuni. Oferim garantii pentru tot ce facem, iar experienta de pana acum ne ajuta sa facem cat mai putin deranj. Pana la urma wifi-ul este ceva care nu trebuie sa se vada, nu? 🙂 Ne pricepem de minune sa-l facem doar sa se simta bine, nu sa se si vada.

Tot ce facem va fi in baza unui contract si a unor facturi. Cheltuielile tale vor fi deductibile 100% si, in plus, te vei bucura de garantia unei lucrari facuta ca la carte.

Ne ocupam de domeniile Telecom si Wifi de mai bine de 11 ani, avem mii de proiecte incheiate si multi parteneri multumiti de ceea ce facem. Te asteptam si pe tine pentru ca stim ce asteptari au si clientii tai. Hai sa-i facem fericiti!

Pentru a te familiariza putin cu ceea ce facem, gasesti mai jos cateva linkuri utile legate de noi si activitatea noastra din domeniul Wifi.

Daca doresti sa-ti trimitem o oferta personalizata de retea wireless pentru hotel sau pensiune te rugam sa completezi formularul de mai jos. Revenim cu un email in cel mai scurt timp. Multumim!

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *