wifi la casa cu etaj

Cu Ruckus ai cel mai bun wifi la casa cu etaj

Alegerea solutiei wifi la casa cu etaj, asta daca vrei si performante maxime, ar trebui sa te determine sa ne cauti pentru a-ti povesti de ce ti-am propune noi o solutie Ruckus. Tot ce-ti spunem astazi se inglobeaza fericit in ideea de Smart Home, un principiu ce devine tot mai concret. Lucrul esential in conturarea unui sistem Smart Home performant este realizarea unui mediu perfect de comunicare intre toate device-urile ce se leaga la o retea wireless.

Ok, putem vorbi si de alte branduri din domeniul tehnologiei wifi, unele cu siguranta mai ieftine, insa noua ne plac lucrurile clare, despre care stim ca vor functiona ani buni fara interventii. Altfel, ne intoarcem la clasicul compromis prin care incercam sa ajungem la rezultate bune cu cheltuieli mai mici, asumandu-ne din start nervi ulteriori.

Nu-ti lasa reteaua wifi pe mana oricui

Desi pare simplu, la prima vedere, o buna retea wireless in cazul unei case cu etaj nu este chiar un proiect foarte simplu. Inginerasii de cartier, cum ne place noua sa le spunem, iti pot spune ca “bam, bam, punem aici un router d-ala, mai bagam un range extender, doua prostii de repeatere si gata boss ai cel mai bun wifi de pe strada”. Socotesti cat te costa toata povestea, iti pare super aranjament, te bagi in idee cu toata forta portofelului si apoi incepi sa alergi prin casa dupa semnal. Am tot vazut chestii d-astea, nu mai zic ca am tot fost solicitati sa reparam la chestii d-astea…

Ideea pana la urma e simpla. Cum ai avut grija sa-ti faci o casa frumoasa si solida, (felicitari, s-o stapanesti sanatos), cum te-ai preocupat cu mari eforturi s-o mobilezi “in tendinte”, ar fi cazul sa-ti gandesti proiectul de confort pana la capat si sa vezi reteaua wifi ca pe un proiect serios ce poate fi facut excelent de profesionisti. Adica de noi, te-ai prins, nu? 🙂

Revenind la problema, la modul serios, pentru o casa cu etaj “normala”, nu-ti trebuie neaparat cele mai scumpe tehnologii wifi. Ai nevoie de o solutie exacta, care sa tina cont de toate variabilele posibile (grosime pereti, materiale din care este construita casa, impartire interioara etc.). Pentru a masura si determina toate cele de mai sus este nevoie de ceva aparatura, de softuri superspecializate si de niste specialisti care sa puna toate acestea la treaba intr-un mod eficient. Adica, te-ai prins si de data asta, ai nevoie de noi. Le facem pe toate si, sincer, nu o sa te coste mai mult decat un ingineras de cartier despre care-ti povesteam mai devreme. Asta pentru ca ne place de tine ca ai casa cu etaj si vrei retea wifi buna… Dincolo de orice gluma, facem cu pasiune lucrurile sa mearga si chiar am vrea sa-ti demonstram ca ai nevoie de o solutie Ruckus.

Daca nu stii cine-s Ruckus astia de care tot pomenim, gasesti informatii la noi pe site.

Alege Ruckus Unleashed – solutia ideala pentru wifi la casa cu etaj

Pentru tine, special, avem pusa deoparte Solutia Unleashed de la Ruckus. Este un AP de capacitate medie, dar cu performante foarte bune. In functie de rezultatele venite de la baietii de la proiectare iti facem o configuratie cu Unleashed la baza de o sa fie toata lumea uimita de cum iti merge wifi-ul.

Fata de un apartament sau o casa cu un singur nivel, reteaua wifi la casa cu etaj comporta particularitati care necesita o abordare mai elaborata, ca sa nu spunem stiintifica de-a dreptu’. Desi, aici, chiar e vorba de stiinta.

Asa ca daca-ti doresti o retea wireless de cea mai buna calitate, te asteptam sa ne contactezi si in scurt timp o sa ai in fata planul ideal de retea wifi. Si ca sa vezi ca ne dorim sa-ti fim de ajutor, solutia tehnica propusa de noi o s-o poti achizitiona si in rate, ba chiar s-o si inchiriezi.

Am ales o abordare mai relaxata in acest articol, asta si pentru ca ne place sa facem lucrurile cu zambetul pe buze. Atata vreme cat stim cu ce tehnologie ne jucam zi de zi, suntem convinsi ca putem oferi cele mai bune rezultate si in cazul tau. Iar ideea asta de wifi la casa cu etaj este una de care ne-am mai lovit si in alte cazuri, situatii pe care le-am rezolvat cu brio. Oameni ca si tine au astazi cea mai confortabila retea wifi, fara zeci de device-uri, antene pe pereti si alte minunatii d-astea care pe lanaga faptul ca nu-si fac treaba foarte bine, mai strica si fengshuiul casei la care ai muncit atat.

Partea serioasa a problemei numita wifi la casa cu etaj tine 100% de implicarea unor resurse tehnice ce nu sunt la indemana oricui. La Net Shape am investit constant in achizitie de tehnologie si formare de specialisti wifi, asa ca si proiectul tau de retea wireless va fi unul girat de toata priceperea si experienta noastra.

Daca vrei sa te documentezi, ai la dispozitie articolele noastre de pe blog, asta daca esti pasionat de domeniu si ai chef sa citesti. Daca nu, oricum iti explicam noi la nivel de amanunt absolut tot ce te intereseaza. Te facem si pe tine un mic specialist wifi si apoi o sa vorbim ca-ntre colegi J

Primul pas este intotdeauna cel mai greu. Acela de a lua decizia. Hai sa-ti usuram si corvoada asta, nu trebuie decat sa ne contactezi si o sa vezi ce usor vor evolua lucrurile. Masuram, proiectam, facem designul pentru o retea wifi la casa cu etaj, bem o cafea impreuna la tine acasa. Cat faci tu cafeaua noi ti-am facut reteaua! 🙂

Ai mai jos cateva linkuri utile, pentru o confortabila informare, dar ne-ar face o mare placere daca ne-ai da si like la pagina noastra de Facebook.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *