Ruckus Fiber Backpack

Ruckus simplifica implementarea retelei Wi-Fi in cladirile pregatite cu fibra optica

Asa cum o spunem destul de des prin articolele de pe blogul nostru, suntem mari fani Ruckus Wireless si pentru ca dovedesc constant ca sunt racordati la tot ce se misca in piata de WiFi si networking si ne ofera inovatii care ne sunt de mare ajutor in implementarile pe care le facem. Astazi o sa povestim putin despre Ruckus Fiber Backpack – o noutate care simplifica implementarea retelelor WiFi in cladirile pregatite cu fibra optica. Vorbim aici de cladiri medii si mari, in general destinate businessurilor din industria ospitalitatii, dar si in cazul ansamblurilor de locuinte.

Ruckus este un furnizor preferat pentru implementarea retelelor Wi-Fi atat in cazul lanturilor importante de ospitalitate, dar si in tot mai multe ansambluri de locuinte. Cei de la Ruckus dovedesc ca sunt extrem de sensibili la tendintele industriei si se straduiesc sa satisfaca cerintele clientilor, indiferent de dimensiunea acestora.

Ruckus Fiber Backpack
Ruckus Fiber Backpack

Un bun exemplu pe care alegem sa-l prezentam astazi este o inovatie ce are menirea de a redefini conectivitatea in industria ospitalitatii. Vorbim de Ruckus Fiber Backpack, o recenta inovatie creata in jurul Access Point-ului de specialitate H510 – destinat in mod obisnuit pentru cazurile de utilizare a conectivitatii in camera.

H510 este construit cu conectivitate backhaul pe baza de cupru Ethernet. Tendinta actuala in domeniul ospitalitatii de instalare a fibrei in camera necesita ca un convertor media de tip fibra-la-ethernet (terminal de retea optica sau ONT) sa se conecteze la H510. Instalarea unui ONT impreuna cu Access Point-ul H510 duce la aglomerarea firelor, dar si le alte provocari care pot afecta estetica camerei. In ciuda acestor provocari, in multe implementari pe baza de fibra optica se foloseste Ruckus H510 pentru a oferi conectivitate Wi-Fi in camera.

Ruckus a dezvoltat Fiber Backpack – un “Rucsac de fibre” pentru Access Point-ul H510 pentru a raspunde acestor provocari, dar si pentru a simplifica implementarile WiFi ce au la baza fibra optica in hoteluri si chiar ansambluri de locuinte. Ruckus Fiber Backpack este un accesoriu de convertizor de fibre optice care poate fi instalat pe teren si care permite clientilor sa adauge o interfata de backhaul cu fibra optica la AP H510. Echipamentul este realizat din fibra de sticla, personalizat, si se atasaza perfect la H510. Suporta atat module optice pasive de retea optica (PON), cat si fibre active din fibre optice standard, de tip small-factor pluggable (SFP). Rucsacul din fibra de sticla preia puterea DC si ofera energie prin PoE la Access Point-ul H510 atasat. Ruckus Fiber Backpack vine cu doua optiuni pentru intrare de putere de 48 V cc, o mufa terminala pentru utilizarea cu cablare fibra hibrida (fibra optica plus putere DC peste cupru) si accesoriu standard de alimentare cu curent continuu, specificat pentru utilizare cu H510.

Avantajele utilizarii Ruckus Fiber Backpack:

 • Ofera optiunea de backhaul cu fibre pentru Access Point-ul Ruckus H510
 • Converteste Ethernet 10/100/1000 Mbps din AP la fibra prin intermediul SFP
 • Suporta atat PON, cat si module SFP cu fibra activa
 • Furnizeaza alimentarea cu energie a AP prin transformarea puterii de intrare DC in iesirea din PoE

Ruckus Fiber Backpack este inca un pas pe care Ruckus il face pentru a-i ajuta pe profesionistii wireless din toata lumea sa ofere clientilor servicii de cea mai buna calitate, dar si atentie la detalii care, de obicei, fac diferenta.

In curand, Ruckus Fiber Backpack va fi testat si de colegii din divizia wireless Net Shape. Vom reveni atunci cu un review amanuntit, dar si cu idei de cum putem folosi acest echipament in implementarile WiFi in care suntem implicati.

Daca vreti mai multe detalii despre echipamentele wireless de la Ruckus, sau despre cum va putem ajuta pentru realizarea unei infrastructuri wireless profesionale va invitam sa ne contactati.

3 Comments

 • Fashion Styles

  I do agree with all the ideas you have presented in your post. They are really convincing and will definitely work. Still, the posts are very short for newbies. Could you please extend them a bit from next time? Thanks for the post.

 • Beauty Fashion

  Hi, i think that i saw you visited my site thus i came to 搑eturn the favor?I’m trying to find things to improve my website!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

 • Fashion Styles

  Thanks for revealing your ideas. The one thing is that scholars have an option between federal student loan as well as a private student loan where it is easier to select student loan debt consolidation than in the federal education loan.

 • Write a Comment

  Your email address will not be published.