termostate programabile

Primul pas catre Smart Home: termostate programabile

Intr-un articol recent va spuneam ca suntem pregatiti sa abordam proiecte dintr-un domeniu care evolueaza extrem de rapid, dar care deschide o lume frumoasa in care tehnologia ne aduce tot confortul de care avem nevoie, dar si posibilitatea de a economisi serios. Lumea Smart Home se populeaza pe zi ce trece cu device-uri din ce in ce mai eficiente. Tehnologiile sunt deja stabile, intrate in faza de exploatare cu succes. Preturile incep si ele sa fie tot mai accesibile, iar integrarile in scene din ce in ce mai complexe sunt si ele posibile.

Oferim servicii si suport pentru orice proiect Smart Home, intelegem excelent domeniul, iar experienta noastra in domeniile radio si wireless sunt exact ce avem nevoie pentru a va putea oferi integrari Smart Home adaptate la nevoile pe care le aveti. Un prim exemplu de device-uri Smart Home esentiale in configurarea oricarui setup este cel al termostatelor programabile. Termostatele programabile si inteligente ofera modalitati de personalizare a temperaturilor si de reducere a costurilor.

Vezi si oferta de termostate programabile Fibaro de la oaierless.ro.

Termostatele programabile ofera personalizari care functioneaza bine pentru un stil de viata previzibil. Pur si simplu se programeaza termostatul sa se adapteze la anumite temperaturi, in functie de timp si de zi. De exemplu, daca plecati in mod regulat la serviciu la ora 9 dimineata si reveniti acasa la 5 seara, atunci un termostat programabil poate fi exact ceea ce cautati. In afara de confort si comoditate, un termostat programabil va poate economisi bani si va poate reduce amprenta de carbon utilizand mai putina energie in timp ce nu va aflati acasa.

Termostate inteligente, confort si economie

Cele mai multe termostate inteligente se conecteaza la Wi-Fi si telefonul smartphone, oferindu-se astfel un control total. Sincronizarea termostatului inteligent cu telefonul permite schimbarea temperaturii de oriunde – asigurandu-va astfel ca mediul de acasa este confortabil pana cand ajungeti dvs. Intr-un scenariu putin mai complex, senzorii avansati detecteaza daca sunteti acasa, vor comunica prezenta dvs. termostateor inteligente si acestea vor regla temperatura in consecinta – bineinteles, in functie de scenariile prestabilite. Si chiar daca nu aveti un program prestabilit, o rutina de viata clar definita (birou – acasa / acasa – birou), device-urile Smart Home au posibilitatea sa invete si sa inteleaga, reusind astfel sa se adpateze chiar si la un program imprevizibil. Toate acestea duc la un confort ridicat acasa, dar si la economisirea energiei.

Revenind la termostatele inteligente, pe langa setarile avansate posibile, ele ne si dau sfaturi utile prin rapoarte personalizate care ne ofera sugestii fundamentate cu privire la modalitatile de reducere suplimentara a costurilor.

In universul Smart Home sunt posibile intersectari ale tehnologiilor si device-urilor, oferindu-se astfel posibilitatea crearii unor scenarii extrem de complexe. Testam si configuram sisteme Smart Home cu succes, dar oferim si consultanta de care aveti nevoie pentru a lua cele mai bune decizii.

Daca-ti doresti o integrare Smart Home acasa sau la birou, hai sa stam de vorba. Gasesti datele noastre de contact in aceasta pagina.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *