CWDP

Marim aria de expertiza wireless: Certified Wireless Design Professional

Inca de acum mai multi ani, de cand am lansat divizia Wireless in cadrul companiei Net Shape, ne-am propus ca pe langa cunostintele teroretice si practice acumulate in cadrul proiectelor sau experimentelor pe care le tot facem, sa fim atenti si la ce inseamna un adevarat profesionist wireless in aceasta lume. 

Asa ca am fost permanent racordati la fluxurile de informatii globale, am urmat tot felul de cursuri si traininguri, am citit mult si inca o mai facem. Toate acestea pentru a ajunge cu adevarat cea mai buna echipa Wi-Fi din Romania. Sau, hai, printre cele mai bune… 

Am incercat ca prin cursurile facute de colegii nostri sa reusim sa acoperim tot spectrul de nevoi wireless, sa intelegem problemele si sub aspect teoretic pentru a putea oferi solutii cu adevarat viabile in proiectele in care suntem implicati. 

Cele mai importante certificari wireless din lume sunt cele pe care le poti obtine urmand cursurile CWNP (Certified Wireless Network Professional). Cochetam cu aceasta institutie de mai multa vreme, in sensul in care ne-am pregatit pasii pentru a obtine, pe rand, toate calificarile posibile in acest uimitor domeniu. 

CWDP
Certified Wireless Design Professional

Acum ceva vreme va anuntam cu bucurie faptul ca Andy, seful nostru de la wireless, a trecut cu brio examenul pentru certificarea CWNA (Certified Wireless Network Administrator) – un examen dificil, dar care atesta calitatile pe care un lider wireless trebuie sa le aibe in ziua de astazi. Zilele acestea Andy a lovit din nou si a trecut si examenul pentru obtinerea certificarii CWDP (Certified Wireless Design Professional). Un examen mult mai dificil, dar o etapa importanta si obligatorie in certificarea calitatilor de care un profesionist wireless ar trebui sa dea dovada. Suntem bucurosi si mandri, il felicitam pe Andy si aici. Suntem pe drumul bun, mai sunt trepte de urcat, dar avem certitudinea faptului ca ceea ce facem zi de zi se vede. Proiectele in care suntem implicati sunt din ce in ce mai complexe, le multumim si pe aceasta cale clientilor si partenerilor care ne permit sa le aratam ce inseamna o abordarea cu adevarat profesionala a unui proiect wireless. 

Celor doua certificari CWNP o anexam si pe cea de la Ekahau – ECSE (Ekahau Certified Survey Engineer), asta doar pentru a arata ca suntem permanent preocupati de dezvoltarea si certificarea cunostintelor pe care le avem, dar si de faptul ca suntem permanenti deschisi la a invata si ca abordarile pe care le avem in proiectele in care suntem implicati sunt fundamentate si teoretic, dar si practic.

In cazul in care aveti nevoie de o super echipa dedicata wireless, capabila sa faca fata oricarui proiect, suntem aici, hai sa stam de vorba. Oferim solutii creative, abordari profesioniste si garantia faptului ca in urma implicarii noastre reteaua wireless va face exact ce va doriti sa faca. Ba chiar si ceva in plus 🙂

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *