Internet & Mobile World

Internet & Mobile World 2017 – 2 zile interesante la standul Net Shape

Pe 4 si 5 octombrie a avut loc editia din 2017 a deja cunoscutei expozitii Internet & Mobile World. Evenimentul s-a bucurat si in acest an de o buna participare, peste 8500 de vizitatori au luat pulsul noilor tehnologii atat la standurile expozantilor, dar si in cadrul conferintelor sustinute pe scenele IM World de cei peste 130 de speakeri, multi dintre ei key people ai industriei digitale.

Internet & Mobile WorldCum in ultima vreme vorbim in cadrul Net Shape tot mai mult de noile tenologii digitale si mediul wireless de propagare a acestora, prezenta noastra la acest eveniment s-a dovedit a fi un bun prilej pentru a expune comunitatii de business si nu numai serviciile pe care le putem oferi, dar si pentru a comunica imaginea Net Shape in randul potentialilor parteneri de business.

Si pentru ca ne plac provocarile, proiectul nostru pentru Internet & Mobile World 2017 a fost unul personalizat, aparitia noastra publica fiind expresia unei implicari totale a colegilor din companie. Standul cu care ne-am prezentat, extrem de apreciat de vizitatorii IM World a fost in totalitate conceptia si executia Net Shape. Asta dovedeste inca o data ca avem colegi creativi, care stiu sa si deseneze bine, dar, mai ales, care stiu sa si puna cap la cap toate elementele necesare realizarii unui proiect de succes. Este lucrul pe care-l facem zi de zi in proiectele in care suntem angrenati, doar ca de aceasta data am facut-o pentru noi si pentru cei care au vrut sa ne cunoasca.

In cele doua zile de expozitie ne-am bucurat de discutii interesante purtate intr-un mediu dedicat tehnologiei. La standul Net Shape de la Internet & Mobile World 2017 ne-au vizitat atat specialisti din domeniu, dar si reprezentanti ai unor companii interesate de servicii in domeniul wireless. Au fost intalniri placute si utile, ne-a bucurat mult faptul ca zona de interes fata de noile tehnologii wireless este in crestere constanta. Si spunem asta si din prisma faptului ca suntem aproape de incheierea unui an calendaristic in care am am finalizat proiecte foarte interesante pentru multi dintre clientii nostri.

Internet & Mobile WorldCu siguranta, experienta IM World pentru Net Shape este una utila, la care adaugam si faptul ca ne-am bucurat sa fim parte dintr-un mediu in care tehnologia si inovatia ne arata si stadiul la care suntem astazi, dar si la ce sa ne asteptam in viitor.

Ca si furnizori de servicii complete in domeniul wireless cautam in permanenta sa fim pregatiti pentru orice provocare, asa ca in reflexul nostru cotidian informarea tehnica este una dintre activitatile care ne preocupa in mod deosebit. Ulterior, cunostintele acumulate trec printr-un filtru practic, laboratorul Net Shape fiind un adevarat teren de incercare pentru colegii ce cauta solutii la orice posibila problema.

Suntem intr-o nisa de activitati ce presupun analize de date complexe, fapt ce ne determina constant la achizitii de tehnologii ce ne usureaza munca pe de o parte, dar care, pe de alta parte, ne si ofera acuratete in masuratorile pe care le facem sau in planningul pe care-l realizam pentru fiecare proiect in parte (pentru colegii nostri, Ekahau nu mai are niciun mister – este un soft pe care-l folosim intens, cunoscatorii wireless stiu foarte bine ce vorbim :)).

In concluzie, Internet & Mobile World a fost un eveniment interesant si interactiv, doua zile care ne-au aratat ca suntem pe drumul corect si bun in domeniul wireless.

Daca sunteti in cautarea unor solutii wireless profesionale, va stam la dispozitie cu informatii, consiliere si implementare. Mai multe detalii despre serviciile noastre in domensiul wireless gasiti in aceasta pagina.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *