In cei peste 14 ani de cand activam pe piata Telecom & Wifi am instalat mai mult de 5.000 de legaturi radio, legaturi punct la punct sau punct la multipunct, ne bucuram astfel de o bogata experienta ceea ce ne permite sa abordam profesionist si cu solutii viabile la costuri decente orice tip de proiect de instalare wifi, oricat de complicat ar fi. Ne plac foarte mult provocarile, reusim sa gestionam cu atentie orice tip de proiect.

Serviciile Net Shape de instalare wifi se fac conform standardelor legale si multiplelor proceduri interne. Urmarim pas cu pas documentatiile pentru orie instalare wifi in care suntem implicati si livram astfel cele mai bune rezultate posibile.

Echipa Net Shape este formata din ingineri si tehnicieni specializati in instalare wifi, cu o buna pregatire teoretica, dar si cu mii de ore de practica in spate. Suntem atenti la tot ce inseamna tehnologie noua asa ca echipa Net Shape participa frecvent la diverse cursuri ce ne ofera posibilitati diverse si eficiente de abordare a proiectelor in care suntem implicati. Suntem implicati in formarea continua a echipei noastre si ne mandrim cu faptul ca Net Shape este astazi una dintre putinele companii care pot oferi instalare wifi la cele mai inalte standarde.

iso

In cadrul companiei acordam o deosebita importanta SSM: asa ca investim permanent in echipament de protectie, masinile din flota Netshape sunt dotate corespunzator, colegii nostri din teren sunt toti certificati ca si alpinisti utilitari, pot desfasura activitati de lucru la inaltime si au cursuri de prim ajutor.

Toata echipa Netshape participa la instruiri periodice de informare in tot ce presupune sanatatea si securitatea in munca.

Solicita o oferta

instalare-wifi