Hai in echipa Net Shape. Cautam un nou coleg!

Suntem in cautarea unui nou coleg, avem un loc disponibil in Departamentul de Logistica. Cautam o persoana tanara, dinamica, dar si organizata. De un astfel de coleg depinde si munca celorlalti, asa ca ne dorim o persoana care sa se incadreze perfect in tabloul de familie Net Shape.

Ca si nevoie principala vorbim de o persoana care „se da” bine pe calculator (pachet Office, folosirea unor aplicatii dedicate, mail, browsing), dar si care nu are reticente sa puna mana pe telefon si sa rezolve probleme atunci cand ele apar. Pentru tot ce inseamna fisa postului asiguram training serios, dar si suport permanent din partea colegilor.

Activitatea se desfasoara la sediul Net Shape, in Otopeni. Avem cafea, glume si alte distractii pentru cei interesati :-). Bineinteles ca oferim si salariu, ca doar vorbim de-un loc de munca.

Daca stii pe cineva care si-ar dori sa lucreze intr-o echipa misto, da-i un semn cu acest anunt. Ne-ar ajuta mult si un share pe retelele sociale pe care esti inscris. Multumim!

Pentru detalii va rugam sa folositi urmatoarele date de contact:

  • Mail: office@netshape.ro
  • Telefon: 0728 010 111

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *