alpinist utilitar

Hai in echipa! Avem proiecte si in Romania si in strainatate: Net Shape angajeaza tehnicieni Telecom si alpinisti utilitari

Daca stii pe cineva mai aventuros din fire si care-si cauta un job in aceasta perioada sau care si-ar dori sa-si schimbe jobul actual, da-i te rog de veste despre anuntul nostru. Sau poate esti chiar tu care urmeaza sa ne fii coleg. Ei bine, avem din nou cateva pozitii deschise in companie, asta si pentru faptul ca in ultima vreme ne-am tot extins aria de proiecte in care suntem implicati.

Cautam, asa cum spunem si in titlu, tehnicieni Telecom si alpinisti utilitari pentru proiecte in domeniul Telecom. Nivelurile de salarizare tin cont si de experienta in domeniu dar, important, acceptam si colegi fara experienta relevanta – ne ocupam noi de traininguri si cursuri de specializare pentru fiecare post in parte.

Cautam colegi buni, seriosi, care sa tina si la munca, dar si la glume. Suntem oameni faini, implicati in proiecte foarte misto si in Romania si in strainatate. Daca-ti doresti si tu un job care sa presupuna si multa plimbare si prin tara, dar chiar si prin tari exotice, esti exact ce cautam!

Ne-ar ajuta foarte mult sa ai si permis de conducere, iar daca ai si atestat de alpinist utilitar e perfect. Daca nu-l ai, te sustinem noi, te ducem de manuta la scoala de alpinisti si te facem sa fii la inaltime.

Daca ai rau de inaltime si te crezi un om cu picioarele pe pamant avem si pentru tine de lucru 🙂

Pentru mai multe informatii suna acum la  031 401 65 54 sau la  0728 010 111, sau trimite-ne un CV pe adresa office@netshape.ro.

Multumim si te asteptam!

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *