GoTech

GoTech World 2019. Hai sa vorbim despre WiFi 6!

Fostul Internet & Mobile World devine din acest an GoTech World. Vom fi acolo si la aceasta editie. Va asteptam la standul Net Shape cu informatii si demonstratii live cu tehnologii WiFi de ultima ora. 

GoTech World 2019 are loc la Romexpo, Bucuresti, in perioada 2-3 octombrie.

Internet & Mobile World, cel mai amplu eveniment de business din regiune se reinventează, devenind GoTech World, un manifesto al digitalizării adresat întregului ecosistem business.

Evenimentul care dă tonul digitalizării în mediul de business din România și din regiunea Europa Centrală și de Est (CEE), și-a consolidat identitatea într-un amplu proces de rebranding ce reflectă întocmai soluțiile digitale și trendurile inovatoare prezentate.

GoTech World este ”casa economiei digitale din Europa Centrală și de Est”, locul unde profesioniștii din România și din regiune pot găsi mixul digital perfect pentru nevoile lor de business. Evenimentul oferă acces la sute de soluții tech B2B, insight-uri relevante și aplicabile de la experți pe diferite arii digitale și o semnificativă oportunitate de networking și creare de conexiuni.

Odată cu noua identitate a evenimentului, GoTech World aduce în atenția participanților:

  • Un line-up de SPEAKERIde excepție, atent selectați, care să aducă plus valoare participanților prin perspective și insight-uri utile.
  • Conținut relevant și aplicabil – care să ofere vizitatorilor informațiile concrete de care au nevoie în procesul de transformare digitală.
  • O platformă de networking și new business – unde profesioniștii, atât vizitatorii, cât și expozanții și partenerii, pot avea un prim contact în vederea stabilirii unei colaborări eficiente.
  • Go Startech – programul dedicat start-up-urilor, care oferă antreprenorilor aflați la început de drum oportunitatea de a-și prezenta produsul sau soluția digitală în fața comunității de business.

Printre primii speakeri invitați anul acesta la GoTech World, se numără și:

  • Main Stage: Jason Yim– Trigger, Manju Annie Oommen – Fujitsu;
  • MarTech Stage: Tyler Lindell– Tesla’s AR/VR group founder, Gareth Morlais – ex-BBC;
  • Security Stage:Steven Rymell – Airbus CyberSecurity, Jarno Limnéll -TOSIBOX;
  • Java Stage:George Adams – jClarity, Peter Pilgrim – Java Champion;
  • .NET Stage:Maarten Balliauw – JetBrains, Ibon Landa – General Manager and Head of Industry 4.0 projects at Plain Concepts.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *