Ruckus Wireless

De ce suntem noi mari fani Ruckus Wireless

Nu toate companiile de succes au fost formate in urma cu zeci de ani. De fapt, unii au ajuns la faima internationala intr-un timp mult mai scurt. Un exemplu bun pentru aceasta stare de fapt este Ruckus Wireless.

Compania a fost fondata in anul 2002 si pe atunci se ocupa cu dezvoltarea de echipament care sa permita rularea de continut video de calitate atat pe TV cat si computer, totul printr-un sistem Wi-Fi foarte bine optimizat. Iar acest obiectiv a fost atins cu foarte mult succes. Totusi, cerintele pietii s-au dezvoltat si ele odata cu compania si aceasta a trebuit sa treaca la un nivel superior. Asa ca Ruckus au inceput sa se concentreze si pe servicii oferite providerilor de internet si firmelor.

Poate ca din acest motiv ne place atat de mult sa folosim produsele de la Ruckus Wireless. De-a lungul timpului, acestia au dat dovada de profesionalism si au crescut, oferind clientilor solutii din ce in ce mai bune in privinta comunicatiilor digitale. Compania a facut pionierat in ceea ce inseamna dezvoltarea unei infrastructuri Wi-Fi si a ramas mereu fidela folosirii unei tehnologii simple si perfect adaptate nevoilor clientilor, fie ei persoane fizice sau unele dintre cele mai mari firme din lume.

Chiar si in prezent, Ruckus ofera celor interesati o experienta wireless superioara, caracterizata de flexibilitate, incredere si accesibilitate. Produsele acestora acopera o varietate dintre cerintele pietii si ofera variante complexe la probleme simple sau mai complicate. Si, chiar daca istoria lor nu este una atat de lunga, nu se poate spune ca nu au fost inregistrate cresteri constante si o atentie la detalii care diferentiaza compania de altele din acest domeniu.

Inovatia a reprezentat o constanta de-a lungul celor 15 ani

Inca de la lansare, Ruckus Wireless a incercat sa vina cu lucruri noi, sa modifice piata si sa o aduca la un nivel superior in toate domeniile in care acestia s-au implicat. Si, in mare parte, au reusit sa faca asta. Pana la urma, Ruckus este firma care a lansat prima antena adaptativa destinata eliminarii interferentelor in semnalul Wi-Fi, primele routere din standardul 802.11n si apoi din 802.11ac (adica cele mai moderne din ziua de astazi), multe softuri si sisteme de securitate inovative.

Patru chei ale succesului

Ruckus este o companie care si-a stabilit inca de la inceput niste crezuri concrete si, de-a lungul timpului, au luptat pentru indeplinirea acestora. Si noi, la fel ca toti clientii companiei, am putut sa profitam de profesionalismul si de ofertele acestora.

Performanta este primul aspect care nu a fost niciodata neglijat, pentru niciun proiect nou. Inovatia constanta inseamna performante superioare pentru toti clientii, suport constant si siguranta ca urmatorul produs va fi unul si mai bun decat ceea ce exista pe piata in momentul respectiv.

Simplitatea este a doua valoare si una dintre cele mai importante pentru clientii obisnuiti. Vrei un sistem wireless bine optimizat si foarte usor de montat? Ruckus Wireless iti ofera asa ceva si nu vei avea nevoie de montaj profesionist pentru serviciile de baza.

Optiunile sunt si ele variate. Fiecare nevoie isi gaseste o rezolvare in laboratoarele celor de la Ruckus. Asa ca ar trebui sa va asteptati mereu la lucruri noi si fascinante.

In final, vorbim despre o companie care ofera solutii variate. Ruckus are la vanzare AP-uri de interior sau exterior, accesorii, software-uri complexe, dipozitive de management a sistemului si switch-uri pentru toate nevoile.

Viitorul arata bine

Oricat de impresionant ar fi prezentul unei companii, crucial este si viitorul si potentialul de crestere. Si, chiar daca pare ca Ruckus Wireless a atins maximul, specialistii angajati lucreaza la noi si noi tehnologii pentru viitor, incercand sa schimbe din nou fata transmisiunilor wireless. Astfel, in cativa ani acestia spera sa inlocuiasta sistemul Wi-Fi cu unul LTE (long term evolution) sau, mult mai bine cunoscut, 4G LTE. Asta ar aduce viteze sporite si o arie de acoperire mult mai mare. Ambitiile lor trec chiar si de  folosirea tehnologiei wireless. Tot in curs de dezvoltare sunt si tehnologiile capabile sa managerieze intregi sisteme de retea pentru companii, ducand totul la nivelul superior de modernitate si complexitate.

Asadar, de ce suntem fani Ruckus? Pur si simplu pentru ca sunt una dintre cele mai bune companii din lume si incearca mereu sa se autodepaseasca prin ceea ce fac.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *