La Bamboo distractia e completa cu wifi de mare viteza de la Net Shape

Sa mergi intr-un club si sa te bucuri de o super retea wireless nu mai este de mult o fita. Cluburile ar trebui sa incurajeze utilizatorii sa foloseasca retelele wireless si pentru ca acets lucru contribuie la awareness-ul clubului. Petrecaretii au deja in instinct postarea de imagini si filmulete din club, retelele sociale sunt pline cu astfel de amintiri. Un club care se respecta pune la dispozitie celor care-l viziteaza si o retea wireless performanta, asa, din partea casei.

O retea wireless performanta pentru un club trebuie abordata stiintific, recomandarea noastra fiind ca cei care detin un astfel de loc sa se adreseze unor companii specializate in furnizarea de servicii wireless de calitate pentru a-si evalua si optimiza propria retea.

Daca ati fost in ultimul timp la vreo petrecere in noul Bamboo cu siguranta ati observat si faptul ca like-urile, share-urile si tot ce aveti mai frumos de distribuit intr-o noapte de pomina merg intr-un mare fel. Asta se datoreaza super retelei wireless pe care Bamboo o pune la dispozitia celor care-i viziteaza, dar si noua, celor care ne-am ocupat de arhitectura si implementarea unei infrastructuri wireless extreme de performante.

Clubul Bamboo este pentru noi un client deja traditional, nu suntem la prima colaborare. De fiecare data cerintele au fost maxime, asa cum este si normal pentru un club care nu doar ca se respecta ci incearca sa duca ideea de petrecere a unei seri frumoase la nivelul remarcabil. Si o reuseste din toate punctele de vedere.

Clientii Bamboo, cum stim cu totii, am putea spune ca sunt dintre cei fitosi, cei care vor sa aiba la dispozitie cele mai bune servicii. Cum nici wifi-ul nu putea face exceptie, ne-am mobilizat cele mai bune echipe si intr-un timp record am reusit sa aducem la noul Bamboo cele mai bune tehnologii wireless. Si de aceasta data de mare ajutor ne-au fost echipamentele Ruckus Wireless, setup-ul pregatit pentru Bamboo a fost dimensionat de asa natura incat sa ofere acces permanent la internet din orice ungher al clubului Bamboo, dar si sa asigure viteze mari de transmitere a datelor. Este stiut, o petrecere in Bamboo inseamna si mult streaming video, live-uri pe Facebook, dar si mii de poze incarcate in conturile de social media ale celor prezenti.

Pentru a ne asigura ca serviciul wifi oferit va fi de cea mai buna calitate, partea de testare a fost cea care ne-a solicitat cel mai mult. Reteaua a fost supusa la teste de stres impinse pana la cifre cam greu de atins intr-un scenariu real.

Fiind vorba de un spatiu deschis, cu o permanenta miscare a device-urilor ce se conecteaza la retea, si partea de proiectare a infrastructurii wireless a necesitat o abordare minutioasa.

In final, avem la Bamboo o implementare wireless de toata frumusetea, dar si inca un client multumit, lucru care ne bucura nespus. Suntem permanent conectati la reteaua Bamboo, asiguram permanent managementul retelei si suntem oricand pregatiti sa intervenim in caz de nevoie. Stim cat de importanta este comunicarea dintre oameni atunci cand ei se simt cel mai bine si nu ne dorim nicicum ca tocmai reteaua wireless sa fie cea care strica petrecerea. Si nu se va intampla asta.

Cu reteaua wireless din noul Bamboo dovedim inca o data faptul ca Ruckus Wireless este ingredientul ideal pentru realizarea de infrastructuri wifi de mare capacitate. Multumim tuturor colegilor Net Shape implicati in proiect si ne indreptam cu incredere spre noi provocari wireless.

Daca vrei sa afli mai multe despre echipamentele Ruckus Wireless, dar si despre cum te-am putea ajuta si pe tine sa ai cea mai buna retea wireless posibila, te asteptam la o cafea sau ne poti contacta prin mail sau telefon.

Foto: Facebook Bamboo

1 Comment

  • https://hvacservice.info

    … [Trackback]

    […] Read More Information here on that Topic: netshape.ro/bamboo-wifi-de-mare-viteza-net-shape/ […]

  • Write a Comment

    Your email address will not be published.