Shreck Wi-Fi

Acum ai verde la wireless: am lansat Shreck Wi-Fi!

Hai sa nu spui ca nu suntem o echipa haioasa. N-ai niciun motiv. Muncim mult, incercam sa facem lucrurile foarte bine si de cele mai multe ori chiar reusim.

Astazi, de exemplu, ne-am batut capul cu un nou concept de marketing, un nou serviciu wireless pe care sa-l oferim celor interesati. Am pornit de la ratiunile conceptului Smart WiFi, despre care v-am mai povestit la modul serios si in alte randuri, si am ajuns la ceva cu adevarat senzational. Shreck Wi-Fi! Un produs care se va vinde singur, nevoie de wireless are oricum toata lumea. Brief-ul de la care am plecat avea ca si titlu ”hai sa dam verde la wireles”. Si am dat. Cam mult, dar a iesit super bine.

In proiect a fost implicata toata echipa Net Shape (nu chiar toti, ca unii mai si muncesc, dar hai sa spunem toti care erau pe la birou). Unii au cumparat ce era nevoie, altul a suferit cel mai mult pentru cauza, iar restul au ras cat cuprinde.

Cum se vede si in fotografie, Bubu al nostru ilustreaza perfect noul nostru serviciu Shreck Wi-Fi. Detalii despre produs inca nu va dam, sunt tinute la secret, asteptam si niscaiva aprobari de sus. Important este ca avem imaginea serviciului si ca toti clientii nostri se vor bucura de acum de tot ce inseamna ”verde la wireless”.

Bubu s-a bucurat mai putin, mai ales atunci cand a trebuit sa iasa din rol.

Suntem prieteni cu tehnologi si incercam sa-i dam chip in asa fel incat sa fie inteleasa si acceptata de toata lumea. Avem obligatia sa facem in asa fel incat wireless-ul sa se si vada. Pentru partea serioasa a lucrurilor suntem oricand la dispozitia dumneavoastra.

Pentru ca ne apropiem de sfarsit de an, le multumim tuturor celor care ne-au fost si ne sunt alaturi.

Despre Shreck Wi-Fi vom mai vorbi. Si nu numai. Pregatim in laboratoarele secrete si alte surprize. Legate de wireless, bineinteles…

Va pupa Bubu! 🙂

 

This slideshow requires JavaScript.

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *