WiFi4EU

2 zile în care pot fi depuse cererile pentru finanțarea proiectelor din Programul WiFi4EU

Revenim asupra subiectului WiFi4EU cu un ultim anunț venit din partea Comisiei Europene. Timp de 2 zile, începând de astăzi, 7 noiembrie 2018, administrațiile locale sunt așteptate să-și depuna cererile pentru a obține finanțare din partea UE în vederea instalării unor puncte de acces public și gratuit la internet fără fir.

Programul WiFi4EU (www.WiFi4EU.eu) lansat de Comisia Europeană oferă bonuri în valoare de 15.000 Euro, pe care administraţiile locale le pot folosi pentru a instala puncte de acces Wi-Fi în spații publice, de exemplu în biblioteci, muzee, parcuri sau piețe publice.

Ne arătăm disponibilitatea și interesul de a colabora cu instituțiile eligibile care doresc să participe la acest proiect.

Net Shape este cu siguranță partenerul ideal în acest proiect – suntem unii dintre pionierii sistemelor wireless profesionale din România, deținem echipamente de măsurare și predicție radio de ultimă generație, iar echipele noastre sunt coordonate de ingineri și tehnicieni cu certificări internaționale în domeniul wireless. În permanență, colegii noștri sunt conectați la tot ce înseamnă informații și tehnologii de ultimă oră, multe dintre noutățile globale fiind testate și verificate în laboratorul propriu, urmând apoi să fie implementate în proiectele clienților.

Pentru mai multe informații referitoare la posibila colaborare cu Net Shape vă rugăm să ne contactați (vezi aici pagina de contact).

Mai multe detalii despre Programul WiFi4EU găsiți în articolele următoare:

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *