Realizarea unui proiect reusit de implementare Wifi depinde in foarte masura de capacitatea de analiza si proiectare a echipei care gestioneaza proiectul. Departamentul de proiectare Wifi Net Shape are "la activ" o multime de proiecte incheiate, dintre cele mai diverse. Suntem alaturi de fiecare client si reusim sa-i oferim in cel mai scurt timp o analiza concreta, dar si un proiect viabil, astfel incat acoperirea Wifi sa fie de cea mai buna calitate.

Departamentul de proiectare Wifi al Net Shape a realizat pe parcursul timpului analize si studii de caz pentru clientii din portofoliul companiei, in vederea implementarii de solutii Wifi moderne in diverse locatii: parcuri, centre pietonale, centru vechi, si chiar a unor parti din orase etc.

Ca si proiectanti Wifi ne bucuram si de proiectele comune, sa le spunem mai simple, dar si de proiectele "exotice", locatii cu grad mare de dificultate. Pe toate le tratam extrem de serios si ne implicam cu toata seriozitatea si ingeniozitatea de care nu ducem lipsa.

In imaginile din dreapta aveti cateva exemple de proiectari Wifi realizate de echipa Net Shape

Stim, de pilda, inca de la inceput ca orice proiect de implementare Wifi solicitat de un client are la baza urmatoarele nevoi:

  • acoperire
  • capacitate
  • numar simultan de conexiuni
  • ce tip de aplicatii se vor folosi (va fi nevoie de mai multa banda pentru upload sau download etc.)

Softurile pe care le folosim si sistemul nostru de proiectare Wifi tin cont de toate acestea. Suntem experti in folosirea instrumentelor Ekahau Site Survey, dar si a altor unelte care ne sunt de ajutor zi de zi. In plus luam in calcul peretii incintelor unde va fi instalat echipamentul Wifi, ba chiar si tipul acestor pereti (caramida, beton, rigips, puturi de lift etc.). Daca urmeaza sa dezvoltam un proiect Wifi outdoor luam in calcul copacii din locatie, ba chiar si tipul acestora. Avem si clienti care zambesc cand aud toate acestea (cu siguranta sunt lucruri pe care altii nu le fac la fel de bine...), dar isi dau seama de importanta acestor detalii in momentul in care au in fata proiectul realizat de Net Shape.

Solicita o oferta

sf-gh-wifi sf-gh-wifi1